~DeathLeSs~ ADMiNiSTRaToR
Mesaj Sayısı : 2151 Nerden : ███████████ İş/Hobiler : Webmaster İsim : ███████████ Durumu : TRPLaTFoRM : Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Standart Higuita futbola döndü Perş. Mart 27, 2008 5:39 pm | |
| Standart Higuita futbola döndü <hr style="color: rgb(209, 209, 225);" size="1"> Higuita futbola döndü Futbol dünyasının en renkli karekterlerinden biri olan Kolombiyalı kaleci Rene Higuita, 41 yaşında yeşil sahalara döndü. Higuita, futbola başladığı Deportivo Rionegro ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. NTVSPOR Güncelleme: 12:08 TSİ 18 Şubat 2008 Pazartesi Yaptığı kurtarışlardan çok, dünya futboluna kazandırdığı "akrep vuruşu" ile ünlenen kolombiyalı kaleci rene higuita, 41 yaşında futbola döndü. Doğduğu şehir Medellin'in 2. Lig’teki ekibi Deportivo Rionegro ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Higuita, takımın 1. Lig’e çıkması için mücadele edecek. Higuita, "Bunu dönüş olarak adlandırmayalım, kariyerime devam ediyorum. Medya 30 yaşına gelen futbolculara yaşlı damgası vurmayı çok seviyor. Ben 40 yaşındaki bir futbolcunun da en iyisini yapabileceğini göstermek istiyorum. Eğer milli takımdan teklif gelirse tabi ki seve seve oynarım" diye konuştu. 23 yıllık futbol kariyerinin büyük bölümünde formasını giydiği Atletico Nacional ile büyük başarılar elde eden Rene Higuita, 37'si penaltıdan olmak üzere kariyerinde 41 gole imza attı. Deneyimli kaleci dünya çapındaki şöhretini ise, 1995 yılında Wembley'de yaptığı ve sonrasında "akrep vuruşu" olarak adlandırdığı akrobatik harekete borçlu. | |
|